Egy férfi halálra késelte barátnőjét féltékenységből Gödön
Egy férfi halálra késelte barátnőjét féltékenységből Gödön
Megye
Szerző:
2023. 03. 27. 15:16

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki 2021 júliusában megölte barátnőjét egy késsel.

A vádirat szerint az elkövető és a barátnője között 2021 februárjában alakult ki szerelmi kapcsolat, viszonyuk viharos és hullámzó volt a férfi féltékenysége miatt, aki egyszer szétverte a nő kocsijának a szélvédőjét.

A férfi alkalmi munkából élt, a gyilkosság napján alkoholt fogyasztott, majd munka után egy ismerőse autóval vitte a barátnőjéhez. A nőt meglátták útközben és felvették, de a pár már az autóban veszekedni kezdett. Az ismerős később Gödön a Duna úton rakta ki őket.

Miközben gyalogosan haladtak tovább, a pár ismét veszekedni kezdett, amely lökdösődésbe fordult. Ekkor a férfi elővett a zsebéből egy pillangókést és többször is a sértett felső teste felé szúrt. A nő kezeit maga elé tartva próbált védekezni és hátrálni kezdett az útmenti árok felé.

A férfi a nőt az árokba lökte, majd a hanyatt fekvő sértettre térdepelt és többször is megszúrta. Miután az utcában lakók észrevették ezt, az elkövető elmenekült és futás közben eldobta a kést.

A nő a mellkasán, vállán, bordái között és felkarján szenvedett el szúrt sérüléseket, amelyek következtében kórházi ápolása során elhunyt.

Ön reklámblokkolót használ...
Oldalunkat hirdetések megjelenítéséből tartjuk fent. Kérjük kapcsolja ki ezen az oldalon a reklámok blokkolását!
Rendben, kikapcsoltam Nem akarom kikapcsolni