Haza
/static/64776_b.jpg
Az idei nyáron volt a legkedvezőbb mind a szabálytalan munkáltatók, mind a szabálytalanul foglalkoztatott munkavállalók aránya 2015 óta a foglalkoztatás-felügyeleti hatóság szokásos, nyári akcióellenőrzése alapján – írja a Gazdaságfejlesztési Minisztérium közleménye.
/static/61981_b.jpg
A Magyar Államkincstár adatai szerint, a költségvetés alá tartozó kórházak és háttérintézmények lejárt tartozásállománya június 30-án 70,2 milliárd forint volt.
/static/59860_b.jpg
A Mészáros Lőrinc és 3 gyermeke tulajdonában lévő Fejér-B.Á.L. Zrt és az Épkar Zrt nyerte a József Attila Színház kibővítésére és felújítására kiírt pályázatot,
/static/59856_b.jpg
Mint írják jelenleg az érintett településeken a vízellátó rendszerek maximális kapacitással működnek, de ha tovább emelkedik a vízfogyasztási igény, akkor már adódhatnak problémák.
/static/59853_b.jpg
A legújabb kutatásban megkérdezettek negyede készül új ingatlanba költözni a következő egy-két évben.
/static/59762_b.jpg
Azoknak, akik 2017-ben kezdték meg a pedagógusképzést, az ötöde kezdett friss diplomásként iskolában dolgozni az előző tanévben.
/static/59690_b.jpg
A svédek NATO-csatlakozását ratifikálnák mielőbb.
/static/44961_b.png
Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt években számos alkalommal a Tusványoson „jelölte ki az irányt”. már közzé is tették a hivatalos programot.
/static/59575_b.jpg
Egyre erősebben szorongatnak bennünket az állami tulajdonú közműszolgáltatók is: a szolgáltatás kikapcsolásával, kötbérrel és egyéb szankciókkal fenyegetnek – írta.
Ön reklámblokkolót használ...
Oldalunkat hirdetések megjelenítéséből tartjuk fent. Kérjük kapcsolja ki ezen az oldalon a reklámok blokkolását!
Rendben, kikapcsoltam Nem akarom kikapcsolni