EU
/static/59858_b.jpg
Legkésőbb szeptember elejéig meg kell egyeznie a magyar kormánynak az Európai Bizottsággal, hogy az alapítványi egyetemek is hozzáférhessenek az Erasmus+ és Horizont Európa programok forrásaihoz – közölte az Európai Bizottság napi sajtótájékoztatóján Ujvári Balázs bizottsági szóvivő.
/static/59761_b.jpg
Az ukrán-magyar határszakaszon 6554-en léptek be Magyarországra kedden, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 6522-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán az MTI-t.
/static/59516_b.png
Az ukrán csapatok megszállták a Bahmutra néző magaslatokat, és tüzérségükkel képesek belőni az egész várost – írja az Ukrinform az ukrán szárazföldi erők parancsnokának, Olekszandr Szirszkij vezérezredesnek a bejelentésére hivatkozva.
/static/59008_b.jpg
Greta Thunberg klímaaktivistának júliusban bíróság elé kell állnia, miután egy tüntetésen „nem engedelmeskedett a rendőrség felszólításának", ennek nyomán pedig vádat emeltek ellene – közölték a svéd ügyészek.
/static/58944_b.jpg
A zavargások idejére érdemes lenne előkészíteni egy metódust, amellyel korlátozhatnák a közösségi platformokhoz való hozzáférést – vetette fel Emmanuel Macron francia elnök.
/static/58765_b.jpg
A COST egy olyan kutatási és innovációs hálózatok számára létrehozott finanszírozási ügynökség, amely összekapcsolja az európai kutatási kezdeményezéseket, a négy évre összeálló kutatásokban egyetemi kutatók, vállalkozások és egyéb intézmények is részt vehetnek.
/static/58763_b.jpg
2021-ben megvásárolt, most pedig felújíttat a magyar állam egy 2300 négyzetméteres műemlék jellegű ingatlant Brüsszel belvárosában.
/static/58631_b.jpg
Oroszország helyhatósági választásokat tart a Moszkva által ellenőrzött négy ukrajnai régióban – közölte a CNN tudósítása szerint hétfőn a Központi Választási Bizottság (CEC) vezetője.
/static/58623_b.jpg
A rendőrök közel 4 ezer rendbontót állítottak elő hétfő estig az igazoltatás közben agyonlőtt tinédzser miatt kirobbant zavargásokban.
/static/58179_b.jpg
Orbán Viktor magyar, és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökök keresztülhúzták az Európai Tanács számításait csütörtök éjjel, amikor megvétózták az Európai Tanács közös határozatát a migrációról.
Ön reklámblokkolót használ...
Oldalunkat hirdetések megjelenítéséből tartjuk fent. Kérjük kapcsolja ki ezen az oldalon a reklámok blokkolását!
Rendben, kikapcsoltam Nem akarom kikapcsolni